Lakkering

Vi har sertifisert lakkverksted, og blander alle farger selv.

Lakkanlegg

Dette betyr at du trygt kan levere din bil til oss for utbedring eller hellakkering, og være sikker på at du får et sluttprodukt som ser originalt, og urørt ut, med helt lik farge som den du allerede har.

Er du lei av fargen du har, eller trenger ny lakk i samme farge, kan vi hellakkere bilen din! Vi pusser ned den gamle lakken og legger nye lag med den fargen du ønsker.

Har du vært uheldig å fått “steinskudd”, parkeringsplass skader, eller andre skjønnhetsfeil som mindre bulker, riper etc? Da retter vi ut bulkene og lakkerer området med samme farge. Vi blander fargene selv, til samme nyanse, slik at du ikke merker at det noengang var en bulk der!

Kris våtsliper bil

Her ser vi Kris våtslipe en bil, etter lakkering. Dette er for å sikre fin finish, og for å fjerne små riper/ ujevnheter i lakken.

Pris? Det er helt umulig å si uten å først vite hva du trenger. Kom innom så kan vi raskt ta en vurdering og gi deg et pristilbud.

Våre åpningstider og kontaktinformasjon finner du her!

Vi fører også ett mindre utvalg i lakkprodukter i Butikken!

Priser: Polering: Fra 2500,- Interiørrens: Fra 1300,- Skinnrens: Fra 2500,- Priser varierer etter størrelse på objekt, og utganspunkt!